VAD ÄR PROFILKLÄDER? OCH VILKA ÄR FÖRDELARNA?

Bild på brodyr maskin som Swagg använder till profilkläder

VAD ÄR PROFILKLÄDER? OCH VILKA ÄR FÖRDELARNA?

Föreställ dig en sorts reklam som alltid syns, i alla tänkbara sammanhang, och som i möte med nya människor kan presentera allt det som företaget står för. Som dessutom är oerhört kostnadseffektiv. Låter det för bra för att vara sant? Den här typen av reklam finns faktiskt! Dessutom är den effektiv, praktisk och har en rad positiva sidoeffekter. Den heter profilkläder. Läs vidare för att lära dig mer.

 

PROFILKLÄDER FÖR DITT FÖRETAG

Så länge det inte är en nudistkoloni som du driver se bär alla anställda kläder medan de arbetar. Det finns många fördelar med att kläderna är enhetliga och tydligt kopplade till företaget. Exempelvis kan kläderna vara i företagets färger och ha företagets logga eller slogan som tryck.

Personalen är företagets ansikte utåt och klädda i profilkläder blir de automatiskt en del av marknadsföringen, samt stärker företagets varumärke. Att köpa arbetskläder med tryck är därför en mycket kostnadseffektiv marknadsföringsmetod. Det kräver endast en liten investering, men har potential att ge så oerhört mycket tillbaka i form av nya kunder och ökad lönsamhet.

 

PROFILKLÄDER UNDERLÄTTAR KUNDKONTAKTEN

Det underlättar dessutom vid kundkontakt att kunderna snabbt och lätt kan känna igen anställd personal. När personalen bär profilkläder ökar försäljningen eftersom kunderna känner mer förtroende för den välklädda personalen som på ett tydligt sätt är förknippade med företaget.

En anställd som bär profilkläder utstrålar professionalism och kompetens. Personalen skapar förtroende hos kunderna redan innan de hunnit börjat prata med varandra.

 

PERSONALEN PRESTERAR BÄTTRE MED PROFILKLÄDER

Profilkläder bidrar dessutom till personalens prestation. En studie från Northwestern University visar att den som bär kläder med företagets färger och logga får ett ökat självförtroende och känner en stärkt känsla av tillhörighet. Det bidrar till motivationen att vilja göra en konstruktiv insats!

Profilkläder skapar också en förstärkt teamkänsla och samhörighet hos personalen. Alla känner snabbt igen en kollega och det bidrar till en positiv stämning. Personalen känner att de hör ihop, att de gör något viktigt tillsammans och att de är på jobbet för att hjälpa varandra att göra ett så bra jobb som möjligt.

 

ARBETSKLÄDER MED TRYCK I OLIKA VARIANTER

Profilkläder finns i alla tänkbara varianter, från t-shirts till kostymskjortor. Eller varför inte underkläder eller ytterplagg? Du kan beställa profilkläder i bomull, nylon eller något annat material som passar din verksamhet. Oavsett vilken typ av verksamhet du företräder så finns det profilkläder för era behov. Du hittar profilkläder i alla möjliga utföranden och storlekar.

Loggan eller ditt företags slogan kan tryckas med valfri teknik beroende på önskat resultat. Brodyr ger ett gediget och proffsigt intryck. Dessutom är brodyr tåligt och ger en exklusiv känsla. Digitaltryck, screentryck och tampotryck lyfter fram design och färger på ett sätt så att profilkläderna ser ut som riktiga modeplagg.

Fundera på hur du har tänkt att profilkläderna ska användas innan du beställer. Handlar det om diskret tryck på vardagsplagg som ska användas som giveaways? Eller är det ett färgglatt tryck som ska synas tydligt på personalens kläder som gäller? Vi hjälper dig gärna om du känner dig osäker på hur du ska göra.

Hos oss på swagg.se hittar du ett stort utbud av profilkläder och valmöjligheterna är många. Chanserna är därför goda att du ska hitta arbetskläder med tryck som passar just din personal och de behov som ditt företag har.

 

KLÄDER MED TRYCK ÄR PERFEKTA PRESENTER

Kläder med tryck och andra typer av profilprodukter fungerar dessutom utmärkt som giveaways vid mässor, event eller andra tillfällen. Välj gärna sockar, t-shirts, tygpåsar eller något liknande som många använder till vardags – det brukar uppskattas.

Varje gång någon tar på sig ett plagg med ditt företags logga påminns han eller hon om din verksamhet. Dessutom kommer ditt företags logga, slogan och grafiska profil att synas i alla tänkbara sammanhang där personen rör sig. En nöjd kund som bär företagets profilkläder är bland den bästa reklamen som finns!

Vi på Swagg kan det här med profilkläder och tryck på arbetskläder. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta rätt profilkläder och profilprodukter. Vi har koll på passform och tålighet och vet vilka typer av kläder som passar bäst i olika sammanhang.

 

Vill du ha fler tips och idéer? Kontakta oss här!

 

 

No Comments

Post A Comment