Swagg ikon tryck profilprodukter
Swagg pil scrolla ner

Tampotryck Rullscreen

Tampotryck kan ju användas på ett stort antal produkter tack vare sin flexibilitet. Eftersom tryckmetoden fungerar på böjda och skrovliga ytor kan den sätta snygga logotyper och budskap på det mesta från golfbollar och USB-minnen till pennor och muggar. Den här typen av reklamprodukter och merchandise är ett utmärkt sätt att bygga och sprida varumärket. Den är inte bara en väldigt budgetsnål marknadsföring, användbarheten i produkterna gör att mottagarna sällan tänker på dem som reklam.

Precis som med all annan marknadsföring bör man ha en strategi hur man bäst använder den. Det finns ett antal knep och tricks man kan bruka sig av för att få ut så mycket som möjligt av sina tampotryckta produkter. Vi på Swagg delar gärna med oss av vår erfarenhet kring hur man bäst nyttjar sina profilprodukter. Här följer några goda råd och smarta knep:

Befinn dig på kundens arbetsplats

Gör research över hur era kunder ser ut. Vad jobbar de med? Hur ser deras arbetsplats ut? Vad behöver de i jobbet? Ge sen er målgrupp saker som de använder dagligen i sitt arbete. Riktar ni in er mot chefer – ge dem produkter som de använder på kontoret, till exempel pennor och anteckningsblock, så att de exponeras för er existens i den miljö där de tar sina beslut. (Här fungerar även golfprodukter, eftersom golfbanan ibland används som ”utomhuskontor”) Jobbar ni mot företag inom data – ge dem musmattor och USB-minnen med ert tryck på. Folk som sitter mycket vid datorn kommer att se ert budskap all sin vakna tid. Är det däremot en sportigare kund fungerar träningskläder och vattenflaskor bättre. Vad nästan alla behöver för att klara av sitt dagliga arbete är kaffe. Muggar med tryck går hem i alla läger.

Swagg brodyr merchandise

Satsa på kvalitet

Att ha sitt namn på en reklamprodukt medför associationer till varumärket, även om man inte har tillverkat produkten. Undvik att ha ert namn på en penna som ger upp första dagen, eller en miniräknare som slocknar mitt när man räknar på offerten. Precis som med allting annat uppskattas hållbarhet och funktion. Självklart har vi på Swagg enbart högkvalitativa produkter som vi sätter ert tryck på.

Var uppfinningsrik

Att med hjälp av tampotryck kunna sätta sitt varumärke eller budskap på i princip vad som helst öppnar upp för oanade möjligheter. Om man spånar fram nya kreativa lösningar kan man uppnå oväntade framgångar. Ett exempel på hur man kan göra är när den amerikanska fastighetsmäklarbyrån Monument Realty anordnade en branschtillställning på temat ”Oktoberfest”. För att få så många som möjligt att närvara tryckte man själva inbjudan på ett ölstop i plast, med uppmaningen att komma och få det fyllt. Det följde även med en påse nötter, och ett armband som fungerade som inträdesbiljett. Allting naturligtvis försett med tryck med byråns varumärke. Det påhittet fick 60 % av de inbjudna att komma på eventet. En bra mycket högre siffra än vid tidigare tillställningar. Det är nog dessutom högst sannolikt att många av de närvarande sparade sitt ölstop som ett minne. Positivare återkoppling till en varumärkesexponering än så går nog inte att få.

Vi på Swagg levererar inte bara förstklassiga tampotryck på produkterna ni önskar – vi levererar lösningar. Vi har lång erfarenhet och brett kunnande, och kan hjälpa er att få ut det absolut mesta ur er beställning. Prata med oss, så hjälper vi er att lyfta er verksamhet med våra produkter och tjänster.

Swagg brodyr Stockholm merchandise

Metoden möjliggör tryck på böjda ytor, såväl konvexa och konkava med stor detaljrikedom. Metoden används vid produktion av presentreklam som pennor, termosar och muggar. Tryckmetoden gör det möjligt att trycka varvet runt objektet.

Mer om tampotryck

Resultatet av tampotryck blir en snygg och tålig märkning i en eller flera färger. Den mjuka silikontampongen kan trycka på de flesta former, även runda och skrovliga ytor som t.ex. golfbollar. Tryckmetoden möjliggör tryck med från en färg till komplexa flerfärgstryck. Tryckfärgerna som överlag ständigt utvecklas finns idag för tampotryck/rullscreen med hög värmetålighet, extremt hög vidhäftningsförmåga, fria från cyklohexanon och aromatiska föreningar m.m.

Viktigt vid förfrågan

Ta med det här förutom namn, kontaktuppgifter, leveransadress och faktureringsuppgifter i er förfrågan om tryck:

  • Vad ska tryckas? Bifoga helst en fil EPS, PDF Eller JPEG.
  • Vilken placering ska trycket ha på plagget eller produkten?
  • Vilken storlek på trycket har ni tänkt er?
  • Antal och typ av plagg?
  • Förebygga kemikaliespill och föroreningar
  • Vilka PMS-färger?

Kontakta oss om ni har frågor

If you have questions about your request or want to know more about what we can do, please let us know tampotryck rullscreen.