Swagg ikon screentryck och transfer tryck
Swagg pil scrolla ner

Screentryck Transfer

Transfertryck har många fördelar. När trycket väl är skapat så kan vi lagra det åt er för framtida bruk och löpande tryck vid behov. Det går dessutom snabbt att trycka upp för omgående leverans eftersom vi redan har det hos oss. En annan positiv egenskap med transfertryck är att det går att trycka på svåråtkomliga ytor och många olika typer av textil, vilket gör det lämpligt för funktionsplagg och produkter. Transfer är ett även ett väldigt tåligt tryck som tål tuffa tag.

Så syns era reklamkläder

Oavsett om det rör sig om transfer, screen eller någon annan tryckmetod så är ju tryckta t-shirts oslagbara som promotionverktyg – varje gång de bärs exponeras ert varumärke. Nyckeln till framgång här är ju just att de bärs ofta, och det blir de om bäraren verkligen gillar utseendet på plagget. Tänk inte på tröjan enbart som en reklamannons i tyg – se den först och främst som något som bäraren tycker ser snyggt ut och gärna väljer ur garderoben. Fundera över hur trycket ser ut och hur det passar på plagget. Ser er logga bäst ut om den trycks stort över hela bröstet? Eller kommer den mer till sin rätt om den är mindre och diskretare? Rent instinktivt vill man kanske synas så mycket som möjligt, men ett för dominant tryck kan leda till att tröjan stannar längst in i garderoben, där den aldrig kommer att göra någon nytta. Konsultera gärna med någon som kan kläder, design, mode och smak. Bolla idéer och be om råd om hur ni gör era tryckta reklamkläder till ett modeplagg bäraren favoriserar.

Självklart spelar kvaliteten också stor roll här. Precis som med allt annat i garderoben favoriseras plagg som håller, och där trycket ser bra ut även efter lång användning. Självklart tillhandahåller vi på Swagg enbart kläder av högsta kvalitet, så vad ni än väljer kan ni känna er trygga att de sitter bra, håller länge och kommer till god nytta en lång tid framöver. Transfertryck är dessutom ett av de mest hållbara och tåliga tryck vi kan erbjuda. Transfer tål slitage, och färger och detaljer ser ut som nya även efter långt och tufft användande. Våra transfertryckta plagg går att lita på.

Swagg brodyr merchandise

Få ut mer av era tryckta tröjor

Vill ni få ut ännu mer exponering av era trycka plagg? Varför inte sponsra ett event eller en tävling? Exempelvis ett lopp av något slag, och låt de tävlande ni sponsrar bära t-shirts med ert varumärke. Eller varför inte ett välgörenhetsevent, där funktionärerna bär tröjor eller skjortor med ert tryck på. Ett utmärkt tillfälle att låta varumärket bli ihopkopplat med någonting positivt.

Vad ni än behöver så hjälper vi på Swagg er att få ut det mesta av det bästa. Vi levererar inte bara snygga kvalitetsplagg och produkter med hållbara tryck med hög detaljrikedom – vi har efter många år i branschen byggt upp en lång erfarenhet och ett brett kunnande. Vi kan ge goda råd och bra tips på hur man får ut det mesta av sina profilkläder. Prata med oss, så hjälper vi er att lyfta er verksamhet med våra produkter och tjänster.

Screentryck Transfer görs på samma sätt som när man gör screentryck direkt på plagget.

Skillnaden är att istället för att trycka direkt på plagget så spegelvänder man trycket och trycker med en speciell färg på ett specialpapper. Färgen torkas på pappret och man har en transfer som man kan överföra på ett plagg. Transfern överförs sedan med värme på det plagg man vill ha. Det screentryckta transfertrycket blir lika bra som det vanliga direkttrycket. Fördelen är att denna transfer har täckande färger som går bra att trycka även på mörka plagg. Trycket går att lagra och använda när man behöver märka endast enstaka plagg.

Kontakta oss om ni har frågor

If you have questions about your request or want to know more about what we can do, please let us know screentryck transfer.