Swagg ikon brodyr
Swagg pil scrolla ner

Varför brodyr?

Brodyr är inte bara en elegant och hållbar metod att lyfta kläder och produkter till en högre nivå. Den påkostade känslan brodyren för med sig kan även lyfta personen som bär den. Precis som en stilig klädsel kan lyfta självförtroendet för någon som går på date eller en anställningsintervju, kan bra utformade profilkläder faktiskt göra personalen mer kompetent och driven.

FORSKNINGEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK

Kläderna gör mannen, och kvinnan, brukar det ju heta. Ett ordspråk som innehåller mer sanning än vi tidigare trott. Ny forskning har visat att personer påverkas psykologiskt av de kläder de bär, framför allt när de arbetar. I en studie utförd på Northwestern University kom man fram till att de plagg man bär i sin yrkesroll påverkar hur man utför den. Ett klassiskt exempel är läkarrocken – en person som bär en läkarrock blir mätbart mer uppmärksam och noggrann i sitt arbete, även om personen inte är läkare. Ett annat exempel är när personer som bär kostym och slips känner sig mer intelligenta och får bättre självförtroende. Den här positiva effekten gäller även när man bär enhetliga och unikt anpassade profilkläder, oavsett vilken bransch man är verksam inom.

Swagg brodyr merchandise

Brodyr – Ett sätt att höja personalens självkänsla

Kunderna själva ser gärna personal som bär den här typen enhetliga yrkeskläder som experter på sitt område, vilket i sin tur lyfter de anställdas självförtroende och gör att de känner sig mer kompententa och hjälpsamma. Kläderna de bär ger dem en proffsig framtoning som höjer självkänslan.

Att klä sig som ett team bidrar även till att skapa gemenskap och tillhörighet mellan medarbetarna. Personalen blir mindre individer som tänker ”jag” och mer av ett lag som ser sig själva som ”vi”. Att vara en del av något som är större ger upphov till lojalitet och stolthet, vilket gör framgången för teamet viktigare, som i sin tur hjälper företagets framgång.

En rolig anekdot från forskningen kring hur kläder påverkar hur kompetenta vi känner oss är att när forskarna lät försökspersonerna bära Superman t-shirts så ökade deras självsäkerhet betydligt, både mentalt och fysiskt. Låt en snygg och unik företagsklädsel – gärna försedd med en tjusig brodyr – bli er personals superhjältedräkt.

Anlita proffs

Vi på Swagg Screen Brodyr & Textil har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta de rätta kläderna. Vi kan material och tryckmetoder. Vi vet vilka plagg som fungerar bäst i olika sammanhang och miljöer. Vi kan passform och tålighet. Prata med oss så hjälper vi er att lyfta er personal och ert företag med hjälp av proffsiga profilkläder med tryck eller brodyr. Ge era profilkläder ett mer påkostat uttryck med brodyr. Det ger er logotype eller bild en klassisk känsla och hållbarheten är mycket lång. Vi kan brodera på väskor, jackor, handdukar, tröjor, byxor, kepsar och mössor samt mycket annat.

Swagg brodyr Stockholm merchandise

Direktbrodyr

Den vanligaste formen av brodyr kallas direktbrodyr. Brodyren går till så att att textilen spänns fast i en ram som monteras i en maskin. Maskinen följer ett program (brodyrkort) som säger åt nålen var den ska sticka. Brodyrkortet är en engångskostnad, så nästa gång ni beställer samma motiv så blir det billigare.

Applikationsbrodyr

Med applikationsbrodyren så fylls större ytor som med direktbrodyr fylls med stygn istället med tyg. Det går även att välja att lämna ytan så plaggets egen yta och färg tas fram eller så broderas skurna tygbitar fast. Ersätter ni stora områden av stygn med tyg så sjunker totalkostnaden för broderiet.

Brodyrmärken

Lösa märken som antingen broderas fast eller värms fast på textilen. Vi gör både vävda och broderade märken. Ett broderat märke är tjockare och grövre, ett vävt märke kan återge fler detaljer och är tunnare än det broderade.

Vad kostar brodyr?

  • Dessa faktorer avgör vad ett brodyrarbete kostar:
  • Hur många stygn brodyren består av beroende på storlek och ifyllnadsgrad?
  • Vilket typ av plagg som den ska broderas på?
  • Antal plagg?

Viktigt vid förfrågan

Ta med det här förutom namn, kontaktuppgifter, leveransadress och faktureringsuppgifter i er förfrågan om tryck:

  • Vad ska tryckas? Bifoga helst en fil EPS, PDF Eller JPEG.
  • Vilken placering ska trycket ha på plagget eller produkten?
  • Vilken storlek på trycket har ni tänkt er?
  • Antal och typ av plagg?
  • Förebygga kemikaliespill och föroreningar
  • Vilka PMS-färger?

Kontakta oss om ni har frågor

If you have questions about your request or want to know more about what we can do, please let us know brodyr.