Profilprodukter och giveaways folk faktiskt vill ha

SWAGG textil och brodyr

Profilprodukter och giveaways folk faktiskt vill ha

Kläder med tryck och profilprodukter är ett smart sätt att göra reklam och sprida varumärket samtidigt som användarna får något de gillar och behöver, och på kuppen får en positiv koppling till avsändaren (de flesta ser inte ens profilprylar som reklam, utan som en gåva). Men som med alla andra gåvor sitter värdet i hur mycket de uppskattas av mottagaren. De företag som inte har en strategi bakom sina profilprodukter, och istället får mottagarna att känna saker som ”Den här karamellen smakar skurmedel” eller ”Den här nyckelringen är ju bara en plastbit! Det är 2018 nu, nyckelringar ska ha en bonusfunktion också!” kan ha svårt att skapa bra relationer och att marknadsföra varumärket.

 

För en lyckad marknadsföringsstrategi behöver man ger bort gåvor som uppskattas och skapar en bra bild av varumärket som är tryckt på dem. Här är profilprodukterna och de giveaways som folk faktiskt vill ha.

 

Teknik- och mobilprylar

Ingen kan väl ha undgått att det numer sitter en mobil som klistrad i var persons hand (vi kollar telefonen i snitt var 12:e minut). Tekniken har blivit så stor del av våra liv att den alltid är med oss på något sätt. Så det är det perfekta området för användbara och uppskattade profilprodukter. Att trycka loggan på någon pryl som underlättar teknikanvändandet eller gör det skojigare skapar en hjälpsam och relevant koppling till varumärket.

 

Omkringutrustning är ett självklart område för profilgåvor. Ett av de största i-landsproblemen just nu är att ha för lite procent mobilbatteri kvar. En laddare eller en power bank med snyggt tryck blir användarens bästa vän när mobilen hungrar efter mer ström. Även fodral och tryckta case för mobiler, surfplattor och laptops är uppskattade, och de ger trycket på dem en enorm exponering. Andra teknikprylar som till exempel nyckelringar med USB-minnen (backup i fickan), styluspennor, sanitetsprodukter och liknande går också bra hem.

 

Eftersom mobilen även har blivit vårt nya mediacenter är promotionprylar som förhöjer upplevelsen av musik och bild gåvor som mottagarna älskar och använder flitigt. Bluetoothprylar som högtalare, hörlurar, earbuds m.m. är numer ett måste för att få med sig favoritlåtarna i alla situationer. Tidigare har de här profilprodukterna setts som lite lyxigare prylar för de viktigare kunderna, men i takt med att populariteten har exploderat har även prisbilden landat på en helt annan nivå, och Bluetooth-lurarna är snart den nya pennan eller nyckelringen.

 

Tygpåsen

Förmodligen så långt från det digitala man kan komma, men ändå i var persons hand i dessa dagar. Miljövänlig, praktiskt, mångsidig, hållbar, snygg, användbar… ja finns det något tygpåsen inte kan göra? Den finns i en uppsjö av färger och former, går att använda på stranden och resan likväl som i affären och på kontoret. Bäst av allt – den har en stor fin yta perfekt att trycka varumärket på för en exponering som få andra profilprodukter och marknadsföringsmetoder når upp till. Det går inte att misslyckas med en tygpåse.

 

Träningsprylar

Som en bieffekt av det växande teknikanvändandet har folk insett att det inte är hälsosamt att sitta så mycket som vi gör, och träning har kommit lika stort som mobilanvändandet. Självklart finns det massor med bra och uppskattade profilprodukter för de som lever ett aktivt liv, som till exempel träningskläder, handdukar, vattenflaskor, stegräknare, kepsar, väskor m.m. Alla perfekta att trycka eller brodera loggan på för en lyckad exponering.

 

Bärbara muggar och flaskor

Kanske är det en del av den aktiva livsstilen, men det är i alla fall säkert att många fuktar strupen medan de är på språng i dessa tider. Bärbara muggar med lock som håller kaffet hett och fritt från spill är lika vanlig i handen på den moderna människan som mobilen. Samma gäller praktiska vattenflaskor. Tryck loggan på en mugg eller flaska och ge bort, och mottagaren kommer att älska den.

 

 

Här hittar du ett brett urval av profilprodukter som du kan trycka på. Du kan även kontakta oss för att få hjälp med vilket typ av tryck och vilken typ av giveaway som passar ditt företag.

No Comments

Post A Comment