Swagg pil scrolla ner

PORTFOLIO

Kika gärna runt i vår portfolio och låt er inspireras. Här kan du se massor med exempel på jobb vi gjort. Alla slags tryck och brodyrer på tröjor, jackor, skjortor, hoodies, bags, stickers och mycket annat. Det här är bara en liten del av allt vi gjort och allt vi kan göra. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan stå till tjänst med. Vi löser det mesta!

Visste du förresten att profilkläder inte bara är snygga och en bra reklam som stärker varumärket, de får även de anställda att känna sig proffsigare, och ger dem en teamkänsla av sammanhållning och lojalitet.

Proffsiga plagg – proffsiga bärare

Till att börja med så lyfter företagskläder varje anställd och för med sig en känsla av professionalitet. Kläder skickar ju inte bara signaler till de som ser oss bära dem, de påverkar även den som bär dem. Karen Pine som är professor i psykologi vid University of Hertfordshire och modepsykolog menar att kläder har symbolisk mening för oss, och att vi tar åt oss av de egenskaper som är förknippade med plagget. Till exempel så känner vi oss hurtigare när vi bär träningskläder. Det här påverkar även hur vi känner oss på arbetet. Att ha samma kläder på jobbet som när man är ledig kan skicka förvirrande signaler till vår hjärna och göra oss mindre fokuserade. Om man däremot byter om till ett arbetsplagg byter man även till en mer professionell och fokuserad version av sig själv. Det här fungerar även åt andra hållet. Har man svårt att släppa jobbtankarna när man kommer hem kan det hjälpa att koppla av om man lämnar dem kvar med sina jobbkläder.

Klä er som ett team – jobba som ett team

Inom sporten har man länge känt till betydelsen av en enhetlig laguniform. När alla i en grupp bär samma kläder blir man sammansvetsade jämlikar som alla jobbar mot samma mål. Dyker en ny spelare upp behöver den bara dra på sig lagtröjan för att bli en i gänget. Det fungerar på precis samma sätt i ett företag. Enhetliga arbetskläder med tryck är ett snabbt och enkelt sätt att få alla i personalen att känna sig lika värda och som en del av samma lag som jobbar mot samma mål. Profilkläderna för med sig en känsla av kamratskap och lojalitet, och får de som bär dem att känna yrkesstolthet och jobba bra ihop.

Nå framgång genom ett sammansvetsat team

Victoria Seitz som är professor i marknadsföring vid California State University har studerat hur klädseln påverkar de anställda. Hon menar att en enhetlig företagsklädsel gör att personalen känner sig sammanflätad med sitt företag. Något som i slutändan leder till framgång eftersom ett sammansvetsat team med stark lojalitet mot sin arbetsgivare jobbar effektivare och mår bättre. Psykologen Donna Dawson är inne på samma sak. Förutom att anställda i arbetskläder känner sig mer allierade med sitt företag menar Dawson att de även får bättre självkänsla och har roligare på jobbet. Båda påpekar dock vikten av att kläderna är snygga, praktiska och sitter bra. Något ni aldrig behöver bekymra er om när ni beställer från Swagg. Vi jobbar enbart med högkvalitativa plagg och produkter som håller länge och sitter bra. Med vår långa erfarenhet kan vi ta fram precis det ni behöver för att lyfta er personal.

Har du frågor?
Kontakta oss!


Telefon +46 (0)8 442 79 70

Email: Order@swagg.se
eller använd formuläret nedan