Klä dig varmt i profilkläder – del 2: mössor, vantar och accessoarer

Swagg bild på profilkläder mössa

Klä dig varmt i profilkläder – del 2: mössor, vantar och accessoarer

Vintern och kylan är som sagt här, och nu behöver vi klä oss varmt. I den första delen av den här bloggen om att klä sig varmt i kläder med tryck gick vi igenom ytterplagg och lager på lager-principen, men ska man klara av att hålla sig ordentligt varm när minusgraderna slår till behövs mer än bara tjocka jackor, rockar och torrt under. Huvudet, händerna och halsen behöver få det varmt och skönt också. Gärna på ett snyggt sätt som passar alla stilar och tillfällen. Lyckligtvis finns det ett stort utbud av profilplagg som håller de delarna av kroppen komfortabla samtidigt som de exponerar varumärket på ett elegant sätt.

 

Mössan

Att hålla huvudet varmt är ett måste i vinter. Det finns många huvudbonader som fixar det och dessutom är perfekta att trycka eller brodera på. Välj mellan luvor, beanies, hattar och pannband i allt från ribbstickat tjockt garn till lätt men isolerande syntet. På de flesta luvor och mössor går det att få designen instickad så att det blir en snygg och naturlig del av plagget. Är det snöstormigt ute är en pälsmössa med nedfällbara öronlappar räddningen. Det finns till och med profilmössor med inbyggt LED-ljus så att man syns på ett tryggt sätt i vintermörkret.

 

Handskar och vantar

Självklart måste händerna hållas varma också. Läderhandskar må vara snyggt, men de är inte det bästa valet när det är riktigt kallt. Sköna vantar med ett bra foder (Thinsulate är en klassiker som alltid håller värmen) och som går en bit upp på armen så att även handledarna hålls varma är bäst på vintern. De flesta modeller är dessutom anpassade för pekskärm så att det går att hantera mobilen utan att fingrarna stelnar.

 

En uppskattad giveaway och profilpresent är handvärmaren. När man klämmer till den värms den snabbt upp och håller händerna varma och sköna. Går dessutom att använda om och om igen genom att man lägger den i hett vatten i några minuter. Perfekt reklamgåva att trycka på.

 

Halsduken

Att ha något varmt runt halsen och upp en bit på ansiktet är underbart när det blåser snålt. Det finns profilhalsdukar och scarves i alla möjliga stilar, färger och modeller. Varm och skön vävd ull, elegant cashmere, ekologisk och hållbart producerad enkelvävd jersey, ribbstickad akryl och mycket mer. Vad du än har för smak och stil finns det något som håller dig varm. Vill man verkligen få varumärket att synas väljer man en dubbelstickad halsduk där designen är instickad och är unik för fram- respektive baksidan. Perfekt för företag och klubbar, gärna i kombination med kläder med tryck.

 

Paraply och regnrock

För en stor del av landet handlar vintern om snö och kyla, men i de södra delarna, som i Skåne, är en stor del av vintern en slags förlängd höst med regn, slask och väta. Då är det minst lika viktigt att skydda sig mot blötan som mot kylan. Ett paraply är en bra början. I det breda utbudet av profilprodukter finns alla sorter och modeller från små hopfällbara paraplyer som lätt ryms i väskan och är enkla att ta med sig överallt, till stora, rejäla stormparaplyer som kraftiga blåsväder. Det finns även profilparaplyer med inbyggt LED-ljus för bättre synlighet i skumrasket.

 

Det går att klä sig effektivt mot vätan också. Profilutbudet omfattar regnjackor och rockar, hela regnställ, vändbara regnjackor med kapuschong, tåliga varseljackor med svetsade sömmar för tufft utomhusarbete, och självklart den så populära regnponchon. Den finns i flera olika modeller – transparent eller helfärgad, engångs- eller flergångs, levererad i smidig påse eller som en nödfallsponcho förpackad i en liten boll som går att fästa på väskan eller ryggsäcken via en karbinhake och snabbt öppna och dra på sig när det börjar hälla ned. Trycket går att sätta både på ponchon och/eller påsen och bollen. Vem kan låta bli att få positiva känslor för en profilprodukt som håller en torr och varm?

 

Vill du veta mer om hur man håller sig varm i vinter med profilplagg och kläder med tryck, prata med oss på Swagg så hjälper vi dig.

No Comments

Post A Comment